Vyhledávání

Kontakt

Pavel Kupeček

777 667 283

kupino@centrum.cz 19rrpribram@gmail.com

Setkání kmenů 12. 11. 2011

12.11.2011 09:00

Všechny kmeny měly sraz v 9:00 u Billy. Po zkontrolování přítomných jsme zjistili, že Ještěrky chybí a následně jsme se také dozvěděli, že je unesl jakýsi podivný biolog, tak jsme se vydali v jejich stopách. Cestou jsme Nalézali stopy, které po sobě zanechaly Ještěrky plnili různé úkoly. Na Začátku jsme se rozdělili do 3 skupin a u prvního úkolu všechny skupiny dostaly křížovku, kterou cestou doplňovali.Mezi úkoly cestou bylo vyluštit šifrovanou zprávu, slovně navigovat slepého.

Cesta se zdála být velmi dlouhá, ale nakonec jsme kmen Ještěrek našli. A nebo to s tím nalezením bylo trochu jinak?

Mezitím u Ještěrek ...

Na společnou schůzku nám připadl úkol podílet se na přípravě. S malým náskokem jsme proto vyrazily na trasu od Billy směr tábořiště v lese u Žežic. Cestu jsme značily barevnými fáborky a občas jsme utrousily nějaký ten vzkaz s úkolem. Ve vzkazech jsme se tvářily, že nás unesl podivný biolog.  
 Náskok jsme měly i přes to, že bylo potřeba značit cestu, celkem slušný a tak jsme se na místě určení občerstvily a připravily oheň.
 Když se zdálo, že zbytek kmene je už nedaleko tábořiště, schovaly jsme se do houští. Po minutách chladného čekání ale vyšlo najevo, že 19. přední hlídka teprve staví domečky, jenže na místě, ze kterého je dobře slyšet snad po celém lese. Rozmrzly jsme proto u ohně a teprve až bylo jisté, že je očekávaná skupina opravdu blízko, nás opět ukryly chladné houštiny a terénní prohlubně. Nalezeny jsme byly ostatními rangery o něco později celkem bez potíží a všechny, žádná z nás nepadla za oběť chladu ani ničemu jinému.

Po tomto setkání jsme zbytek schůzky strávili společně. Pojedli jsme, zahráli si pěkné hry a vydali se zpět k Bille, kde jsme měli rozchod.